Vi er medlem af Dansk Byggeri

Certificeret Velfac VinduesMester

Specialiseret i tømrer- og snedkerarbejde

​Støjdæmpende vinduer fra VELFAC

​VI LØSER PROBLEMER MED STØJ I BOLIGEN

Vil du gerne have støjdæmpende vinduer fra VELFAC opsat i din bolig? Så lad os ordne dine vinduer. Hos Tømrerfirmaet Rasmussen & Udenby har vi stor ekspertise med at udskifte vinduer, og vi kan også reducere dine støjgener.

Vi har en solid og bred erfaring inden for snedker- og tømrerfaget. Det er din sikkerhed for at få professionel rådgivning om alt fra materialer og design til lydreduktion og isoleringsevne.

LYDREDUCERENDE VELFAC 200-VINDUER BEGRÆNSER STØJEN

Løsningen på udefrakommende støj er at få lydreducerende VELFAC 200-vinduer, som dæmper støjniveauet med 5 dB i forhold til et standardvindue.

5 dB er mere, end de fleste tror, men det svarer til at fjerne hele 70 procent af trafikken. 5 dB svarer kort sagt til at fjerne 7 ud af 10 biler, hvilket modsvarer støjskærme eller støjdæmpende asfalt.

STØJGENER KAN MEDFØRE SØVN- OG KONCENTRATIONSBESVÆR

Permanente støjgener kan føre til søvn- og koncentrationsbesvær samt stress og endda forhøjet blodtryk.

Kræftens Bekæmpelse peger på en sammenhæng mellem trafikstøj og diabetes, blodpropper og slagtilfælde.

Trafikstøj kan kort sagt være sundhedsfarligt, men det kan også være både generende og forstyrrende. Dertil kommer, at indeklimaet bliver dårligere, hvis du undgår at lufte ud på grund af støj.

Få dit tilbud

Udfyld formularen med dine oplysninger og dine ønsker, og vi vil kontakte dig med et godt tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VI TILBYDER EN BRED VIFTE AF LØSNINGER PÅ PERMANENT STØJ

Der er forskellige løsninger på støjproblemer. Måske er det tilstrækkeligt med lydreducerende vinduer ud mod vejen. Det kan endda være, at det er nok med lydreducerende vinduer i soveværelset.

Omvendt kan der være behov for kraftigere lydreducerende vinduer i hele boligen, hvis du bor i et særligt støjudfordret område.​

Det kan for eksempel være tæt på en motorvej, en lufthavn eller lignende.

Vi giver gerne råd og vejledning, så du kan finde frem til den rette løsning. Vi kan blandt andet lave en visuel demonstration af husets udseende med forskellige typer vinduer. Herefter kan vi beregne et uforpligtende tilbud til dig.​​

VI ER STOLTE AF VORES ARBEJDE​

​Se et udsnit af vores arbejde her.​​

Firmaet​

Tømrerfirmaet Rasmussen & Udenby ApS

Telemarken 5, 5600 Fåborg

CVR: 33381018

Kontakt​