Vi er medlem af Dansk Byggeri

Certificeret Velfac VinduesMester

Specialiseret i tømrer- og snedkerarbejde

Ribo VELFAC – få funktionelle vinduer

VI RÅDER OM MATERIALER, DESIGN OG ISOLERINGSEVNE

Vil du gerne skifte til VELFAC Ribo-vinduer? Så kan vi klare udskiftningen for dig. Hos Tømrerfirmaet Rasmussen & Udenby er vi eksperter i montering af vinduer og døre, og vi monterer gerne døre og vinduer fra VELFAC.

Vi har en stor og bred erfaring inden for snedker- og tømrerfaget. Dermed kan vi tilbyde professionel rådgivning om både materialer, design og isoleringsevne. Du kan naturligvis forvente, at vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov.

TIDLØSE OG TRADITIONELLE RAMMEVINDUE TIL PARCELHUSET

VELFAC Ribo-serien er kendetegnet ved at være et tidløst og traditionelt karm/rammevindue. Derfor er det velegnet til et typisk parcelhus. Det har en smuk finish, men det har også en god isoleringsevne. Dertil kommer, at der er en lang række muligheder inden for glas, farver og åbnefunktioner. Du kan kort sagt skabe præcis det udtryk, som du ønsker.

Alu-modellerne er konstrueret med træ indvendigt og aluminium udvendigt. Vinduerne er udstyret med en trelagsrude med energimærke A, som er kravet til helårsboliger. Dog kan du vælge en tolagsrude med energimærke B, hvis det for eksempel er til en garage eller et sommerhus.

Få dit tilbud

Udfyld formularen med dine oplysninger og dine ønsker, og vi vil kontakte dig med et godt tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

SPAR PÅ VARMEREGNINGEN OG FÅ EN STØRRE SIKKERHED

Der er mange muligheder, når du vælger VELFAC Ribo, men der er også et væld af fordele. Først og fremmest kan du holde varmeforbruget på et lavt niveau. Samtidig kan du udnytte solens gode egenskaber. Dertil kommer, at du ikke skal bekymre dig om vedligeholdelse. Træ/alu-vinduer skal nemlig ikke males.​

Vinduerne leveres med en sikkerhedspakke. Den består af et paskvilsystem med tre lukkepunkter, sikkerhedsslutblik, forstærkede hængsler, skråtstillede skruer og sikkerhedslimet rude. Dermed får du større sikkerhed i din bolig, og risikoen for indbrud bliver lavere.

Læs mere om VELFAC Ribo her

VÆLG MELLEM ET VÆLG AF FARVER, GLAS OG TILBEHØR

Der er mange farve- og designmuligheder, der sikrer, at dine vinduer og døre kommer til at passe perfekt til dit hus. Du kan også vælge imellem mange forskellige glasløsninger samt forskelligt tilbehør, så det hele bliver præcis efter dit hoved.

Vi står klar med råd og vejledning, så du kan træffe det bedste valg. Samtidig tilbyder vi en visuel demonstration af husets udseende med forskellige typer, før vi udarbejder et uforpligtende tilbud.

Se hele udvalget af tilbehør og glas på VELFAC.dk

Download PDF filen her.

VI ER STOLTE AF VORES ARBEJDE​

​Se et udsnit af vores arbejde her.​​

Firmaet​

Tømrerfirmaet Rasmussen & Udenby ApS

Telemarken 5, 5600 Fåborg

CVR: 33381018

Kontakt​