VELFAC Ribo – Traditionelt og funktionelt

Enkelt og traditionelt vindue med fokus på sikkerhed

​VELFAC Ribo er et tidløst og traditionelt karm/ramme vindue, der egner sig godt til det traditionelle parcelhus. Vinduet har en smuk finish, en god isoleringsevne og et væld af muligheder inden for åbnefunktioner, farver og glas. Når du vælger VELFAC Ribo vinduer og døre er du med til at skabe et flot udtryk på huset, præcis som du vil have det. VELFAC Ribo alu er konstrueret med træ indvendigt og aluminium udvendigt. Serien kommer med en 3-lags rude med energimærke A, hvilket er kravet til helårsboligen i dag for at minimere varmespild. Du kan dog også vælge en 2-lags konstruktion med energimærke B til fx sommerhus eller garage.

Spar tid og energi

Mulighederne er mange med VELFAC Ribo, og der er masser af fordele. Du får en energioptimeret løsning der passer til dit hus og dine behov. Det betyder, at du kan holde varmeforbruget på et lavt niveau og udnytte solens gode egenskaber samtidig med, at du ikke behøver bekymre dig om at bruge en masse tid på vedligeholdelse. Med en løsning i træ/alu skal du nemlig ikke bruge tid og kræfter på at male vinduerne.

Få en sikkerhedspakke med i købet

VELFAC Ribo indeholder som standard en sikkerhedspakke, hvor alle elementer blandt andet er udstyret med et paskvilsystem med tre lukkepunkter, sikkerhedsslutblik, forstærkede hængsler, skråtstillede skruer og sikkerhedslimet rude. Disse elementer er med til at højne sikkerheden og holde ubudne gæster ude.

Læs mere om VELFAC Ribo her

Detaljerne gør forskellen

Det er ikke kun farve og form, der har betydning for, om du får det største udbytte af dine nye vinduer. Du har masser af muligheder for at vælge glas og tilbehør, der passer til netop dit hus og dine behov, og du kan altid spørge os, hvis du er i tvivl. Så hjælper vi dig.

Se hele udvalget af tilbehør og glas på VELFAC.dk 

Download PDF filen her.

Få dit tilbud

Udfyld formularen med dine oplysninger og dine ønsker, og vi vil kontakte dig med et godt tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er stolte af vores arbejde

Se et udsnit af vores arbejde her.​

Tømrer​firmaet Rasmussen & Udenby ApS

Kontakt os i dag for at indhente et gratis og helt uforpligtende tilbud på veludført tømrer- og snedkerarbejde.

Vi er medlem af Dansk Byggeri

Specialiseret i tømrer- og snedkerarbejde

Mange års erfaring i branchen

Skriv til os på rasmussen.udenby@gmail.com 

eller ring på telefon: ​62 61 91 77

Følg os på Facebook

Tømrerfirmaet Rasmussen & Udenby ApS

CVR: 33381018