Vi er medlem af Dansk Byggeri

Certificeret Velfac VinduesMester

Specialiseret i tømrer- og snedkerarbejde

Udskiftning af vinduer og døre giver bedre isolering

SVAR PÅ VARMEREGNINGEN

Skal du have en udskiftning af vinduer eller døre, træder vi gerne til. En udskiftning af døre og/eller vinduer giver ikke bare bygningen et flottere helhedslook. Det giver også en langt bedre isolering og dermed mindre varmeudslip. Det resulterer i en lavere varmeregning, et bedre indeklima og et sundere helbred.

Vi hjælper med disse slags opgaver på Faaborg, Assens og Odense, samt på Fyn.

MANGE FORDELE VED NYE DØRE OG VINDUER

Der er med andre ord rigtig mange fordele ved at få en udskiftning af døre og vinduer, og vi er gerne behjælpelige med råd og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvilken type dør eller vindue, der passer bedst til dig.

Vi fremstiller og hjælper med montering af vinduer og/eller døre i eg, fyr og mahogni i en stil, som er tilpasset husets arkitektur. Blandt andet udfører vi også kitfalsvinduer med koblet energiglas til fredede bygninger.

Vi tilbyder desuden at udskifte termoruder, glaslister, tætningslister og hængsler. Vi udskifter også delvist nedbrudt træ, hvilket sikrer vinduerne stabilitet og holdbarhed i mange år.

​Hos Tømrerfirmaet Rasmussen & Udenby samarbejder vi med Danmarks førende producenter og kan levere og udskifte vinduer og døre med færdige elementer - både i træ, plast og træ/alu

Få dit tilbud

Udfyld formularen med dine oplysninger og dine ønsker, og vi vil kontakte dig med et godt tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVAD KOSTER UDSKIFTNING AF DØRE OG VINDUER?

Prisen på udskiftning af vinduer og døre varierer alt efter antal, størrelse og mærke. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvorfra vi vil udarbejde et uforpligtende tilbud på udskiftning eller montering af vinduer og døre til netop din bolig.

KONTAKT OS I DAG!

Hvis du har brug for vejledning og opmåling i forbindelse med et tilbud på en pris, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 62 61 91 77 eller via vores kontaktformular. Vi kan tilbyde en visuel demonstration af husets udseende med flere typer døre eller vinduer forud for et tilbud.

Er du nysgerrig på nogle af vores andre ydelser som eksempelvis tilbygning til hus eller gulvlægning, er du velkommen til at kontakte os for at høre mere.

VI ER STOLTE AF VORES ARBEJDE​

​Se et udsnit af vores arbejde her.​​

Firmaet​

Tømrerfirmaet Rasmussen & Udenby ApS

Telemarken 5, 5600 Fåborg

CVR: 33381018

Kontakt​