Vi er medlem af Dansk Byggeri

Certificeret Velfac VinduesMester

Specialiseret i tømrer- og snedkerarbejde

Maskinsnedkeri i Fåborg på Fyn - Vi udfører specialopgaver

Hos Tømrerfirmaet Rasmussen & Udenby ApS i Faaborg og Odense samt på resten af Fyn udfører vi alle former for specialopgaver inden for maskinsnedkeri, herunder diverse udskæringer i træ- og finérplader, fremstilling af paneler og lister, som passer til husets eksisterende profiler, samt døre og vinduer i forskellige mål og udformninger.

Derudover fremstiller vi massive køkkenbordsplader i alle træsorter, lige fra bøg til amerikansk valnød og indvendige fyldningsdøre, som matcher husets oprindelige døre.

LØSNINGER I TOPKLASSE PÅ VORES MASKINSNEDKERI

Når du vælger vores maskinsnedkeri, kan du være sikker på en løsning i topklasse. På maskinsnedkeriet har vi fremstillet rigtig mange forskellige dele gennem årene og har således sans for de små detaljer.

Vi udfører opgaven som du ønsker det. Så det kommer til at matche præcis det tænkte formål. Vi tilbyder naturligvis kompetent vejledning, hvis du er i tvivl om, hvad der kan lade sig gøre på vores maskinsnedkeri.

Få dit tilbud

Udfyld formularen med dine oplysninger og dine ønsker, og vi vil kontakte dig med et godt tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​RING ELLER SKRIV TIL OS

Kontakt os på telefon 62 61 91 77 eller skriv til os via vores kontaktformular. Så finder vi ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig. Vores maskinsnedkeri ligger i Faaborg, Odense og Fyn.

VI ER STOLTE AF VORES ARBEJDE​

​Se et udsnit af vores arbejde her.​​

Firmaet​

Tømrerfirmaet Rasmussen & Udenby ApS

Telemarken 5, 5600 Fåborg

CVR: 33381018

Kontakt​