VELFAC 200 Energy – få unikke designervinduer

Vi hjælper dig med at få elegante vinduer

Drømmer du om at få de elegante VELFAC 200 Energy-vinduer? Så lad os klare opgaven for dig. Hos Tømrerfirmaet Rasmussen & Udenby klarer vi alle former for udskiftning af vinduer og døre, og vi laver gerne en løsning med unikke VELFAC-elementer hjemme hos dig.

Vi har en solid erfaring med snedker- og tømreropgaver. Det er sin sikkerhed for at få professionel rådgivning om både materialer, design og isoleringsevne, når du skal have nye døre og vinduer.

Læs mere om VELFAC 200 Energy her

​​

Det unikke design giver et svævende udtryk i facaden

VELFAC 200 Energy-serien er kendetegnet ved et helt unikt, elegant og tidløst design, der markerer sig med sine enkle og stramme linjer. Samtidig øger de smalle rammer andelen af glas og dermed også lysindfaldet i boligen.

Der særlige design gør, at der ikke er synlig forskel på vinduer og terrassedøre uanset åbnefunktioner. Dermed bliver de rene linjer i facaden fastholdt, hvilket giver et moderne og spændende udtryk. De smalle rammer og den tilbagetrukne fuge giver et nærmest svævende udtryk i facaden.

​Disse vinduer og døre er velegnede til nybyggeri, men også til renoveringsopgaver, hvor facaderne skal have et enkelt udtryk. Der er naturligvis frit farvevalg både udvendigt og indvendigt, og der er et stort udvalg af tilbehør, som kan imødekomme ethvert krav til den moderne bolig.

Mere dagslys i hverdagen øger livskvaliteten

VELFAC 200 Energy giver dig mulighed for at energioptimere boligen og samtidig skabe et stilrent udtryk. Samtidig giver serien mulighed for at udnytte dagslyset optimalt. Vinduets design med smalle rammer lukker nemlig lukke væsentligt mere dagslys ind i boligen.

Du kan med fordel vælge hvide eller lyse vindueskarme, hvis du ønsker, at det naturlige lys skal reflekteres. Dermed vil du opleve et lysere rum, som er mere indbydende, og som giver en større velvære og en højere livskvalitet.

Der er et hav af muligheden, og det gælder i forhold til farve og design, men også i forhold til valg af glas og tilbehør. Vi giver gerne råd og vejledning, når du skal vælge de rette døre og vinduer. Samtidig laver vi gerne en visuel demonstration af husets udseende med forskellige typer vinduer og døre, før vi udarbejder et uforpligtende tilbud til dig. Se hele udvalget af tilbehør og glas på VELFAC.dk

Download PDF filen her.

Få dit tilbud

Udfyld formularen med dine oplysninger og dine ønsker, og vi vil kontakte dig med et godt tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er stolte af vores arbejde

Se et udsnit af vores arbejde her.​

Tømrer​firmaet Rasmussen & Udenby ApS

Kontakt os i dag for at indhente et gratis og helt uforpligtende tilbud på veludført tømrer- og snedkerarbejde.

Vi er medlem af Dansk Byggeri

Specialiseret i tømrer- og snedkerarbejde

Mange års erfaring i branchen

Skriv til os på rasmussen.udenby@gmail.com 

eller ring på telefon: ​62 61 91 77

Følg os på Facebook

Tømrerfirmaet Rasmussen & Udenby ApS

CVR: 33381018