​VELFAC 200 Energy – det originale designvindue

Luk dagslyset ind med unikt design

VELFAC 200 ENERGY vinduet er kendetegnet ved sit helt unikke, elegante og tidløse design med meget enkle og stramme linjer. På grund af vinduernes smalle rammer øges andelen af glas og dermed også lysindfaldet. Vinduerne passer godt til nybyggeri og renovering, hvor facaden skal have et enkelt udtryk. Den unikke konstruktion gør, at der ikke er nogen synlig forskel på vinduer og terrassedøre uanset åbnefunktioner. Det er med til at understrege de rene linjer i facaden og giver et spændende og moderne udtryk. Med frit farvevalg både udvendigt og indvendigt og et stort udvalg af tilbehør imødekommer VELFAC 200 ENERGY kravene til vinduer i den moderne bolig.

Læs mere om VELFAC 200 Energy her

Holdbart design møder fremtidens energikrav

Med VELFAC 200 ENERGY får du mulighed for at energioptimere og samtidig få det stilrene og originale VELFAC 200 design. De smalle rammer og den tilbagetrukne fuge giver et svævende udtryk i facaden.

Mere dagslys i hverdagen øger livskvaliteten

Det handler derfor om at udnytte dagslyset optimalt. Det originale VELFAC 200 design giver mulighed for at lukke væsentligt mere dagslys ind i boligen på grund af vinduets konstruktion med de smalle rammer. Vælger du hvide eller lyse vindueskarme, reflekteres det naturlige lys, der kommer ind gennem vinduerne. Dette bidrager til, at rummet opleves lysere, mere indbydende og giver dermed større velvære.

OVERSKRIFT: Detaljerne gør forskellen

Det er ikke kun farve og form, der har betydning for, om du får det største udbytte af dine nye vinduer. Du har masser af muligheder for at vælge glas og tilbehør, der passer til netop dit hus og dine behov, og du kan altid spørge os, hvis du er i tvivl. Så hjælper vi dig.

Se hele udvalget af tilbehør og glas på VELFAC.dk

Download PDF filen her.

Få dit tilbud

Udfyld formularen med dine oplysninger og dine ønsker, og vi vil kontakte dig med et godt tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er stolte af vores arbejde

Se et udsnit af vores arbejde her.​

Tømrer​firmaet Rasmussen & Udenby ApS

Kontakt os i dag for at indhente et gratis og helt uforpligtende tilbud på veludført tømrer- og snedkerarbejde.

Vi er medlem af Dansk Byggeri

Specialiseret i tømrer- og snedkerarbejde

Mange års erfaring i branchen

Skriv til os på rasmussen.udenby@gmail.com 

eller ring på telefon: ​62 61 91 77

Følg os på Facebook

Tømrerfirmaet Rasmussen & Udenby ApS

CVR: 33381018