VELFAC Classic – Klassisk og Autentisk

​Med VELFAC Classic får du vinduer, der forener moderne krav til isoleringsevne med det oprindelige udtryk på vinduerne, som de så ud for 200 år siden.

Serien består af vinduer og døre i en alu/træ konstruktion, der kræver minimalt vedligehold, eller i en ren, smuk trækonstruktion. Som standard leveres VELFAC Classic med 3-lags rude med energimærke A, da det er kravet til helårsboligen. Du kan dog også vælge en 2-lags rude med energimærke B til fx sommerhuset.

Designet i samarbejde med stadsarkitekter

Grundige studier af stilperioder og forskellige bygningstyper samt vedvarende sparring med bl.a. stadsarkitekter har resulteret i det smukke, danske VELFAC Classic design, der understreges af forskellige former for profilering, tilbehør og sprosser.

Vinduernes gennemførte udtryk understreges af en buet “kitfals”, der giver en blød afslutning mod ruden, synlige hængsler i sidehængte rammer og smalle sprosser, som giver en elegant opdeling af ruderne. 

Få en skræddersyet løsning

Detaljerne gør en stor forskel, når det skal passe til et hus i klassisk byggestil. Du får med VELFAC Classic frihed til at skabe dannebrogsvinduer, bondehusvinduer, palævinduer eller frederiksbergvinduer, alt efter hvad der passer til dit behov og husets udtryk. Det betyder, at du kan bibeholde bygningens klassiske udtryk, selvom vinduerne er helt nye og lever op til moderne energimærkning.

Læs mere om VELFAC Classic her

Vælg selv med VELFAC

Det er ikke kun farve og form, der har betydning for, om du får det største udbytte af dine nye vinduer. Du har masser af muligheder for at vælge glas og tilbehør, der passer til netop dit hus og dine behov, og du kan altid spørge os, hvis du er i tvivl. Så hjælper vi dig.

 
Se hele udvalget af tilbehør og glas på VELFAC.dk.

Download PDF filen her.

Få dit tilbud

Udfyld formularen med dine oplysninger og dine ønsker, og vi vil kontakte dig med et godt tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er stolte af vores arbejde

Se et udsnit af vores arbejde her.​

Tømrer​firmaet Rasmussen & Udenby ApS

Kontakt os i dag for at indhente et gratis og helt uforpligtende tilbud på veludført tømrer- og snedkerarbejde.

Vi er medlem af Dansk Byggeri

Specialiseret i tømrer- og snedkerarbejde

Mange års erfaring i branchen

Skriv til os på rasmussen.udenby@gmail.com 

eller ring på telefon: ​62 61 91 77

Følg os på Facebook

Tømrerfirmaet Rasmussen & Udenby ApS

CVR: 33381018