Vi er medlem af Dansk Byggeri

Certificeret Velfac VinduesMester

Specialiseret i tømrer- og snedkerarbejde

VELFAC Classic – få vinduer i klassisk design

​RÅDGIVNING OM DESIGN, MATERIALER OG VARMETAB

Overvejer du at få monteret VELFAC Classic-vinduer? Så lad os klare opgaven. Hos Tømrerfirmaet Rasmussen & Udenby har vi stor ekspertise med at montere vinduer og døre, og vi kan blandt andet levere døre og vinduer fra VELFAC.

Vi har stor erfaring inden for snedker- og tømrerfaget, og derfor kan vi også tilbyde professionel rådgivning om design, materialer og varmetab. Vi tager naturligvis udgangspunkt i dine ønsker og behov.

KOMBINATION AF KLASSISK DESIGN OG MODERNE ISOLERING

VELFAC Classic-serien kombinerer det autentiske og klassisk design med moderne isoleringsevne. Både vinduer og døre er fremstillet i en moderne alu/træ-konstruktion, som kræver minimal vedligeholdelse. 

Du kan også vælge en ren, smuk trækonstruktion. Vinduerne leveres som standard med en trelagsrude, som har det påkrævede energimærke A til helårsboliger. Du kan også vælge en tolagsrude med energimærke B til for eksempel sommerhuset.​​

Vinduerne kendetegnes af en buet kitfals, der giver en blød afslutning mod ruden. Dertil kommer synlige hængsler i de sidehængte rammer og smalle sprosser.

Resultatet er en elegant opdeling af ruderne. Disse detaljer gør en stor forskel, hvis der er tale om et hus i klassisk byggestil.

Der ligger grundige studer af både stilperioder og bygningstyper bag det smukke VELFAC Classic-design, der understreges af de forskellige former for profilering, sprosser og tilbehør. Studierne er udført med sparring fra stadsarkitekter med videre.​

Få dit tilbud

Udfyld formularen med dine oplysninger og dine ønsker, og vi vil kontakte dig med et godt tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​SKRÆDDERSYET LØSNING MED DEN ØNSKEDE VINDUESTYPE

Du kan blandt andet vælge dannebrogsvinduer, bondehusvinduer, palævinduer eller frederiksbergvinduer. Dermed kan du bibeholde husets klassiske udtryk, selvom du får nye og moderne vinduer med energimærkning.​

Læs mere om VELFAC Classic her

Udover materialer, farve og design er der mange andre valgmuligheder. Du kan vælge glas og tilbehør, der passer præcis til dit hus, men også til dine ønsker og behov.

Vi står gerne til rådighed med råd og vejledning. Derudover tilbyder vi en visuel demonstration af husets udseende med forskellige typer vinduer og døre, før vi udarbejder et uforpligtende tilbud.


Se hele udvalget af tilbehør og glas på VELFAC.dk.

Download PDF filen her.

VI ER STOLTE AF VORES ARBEJDE​

​Se et udsnit af vores arbejde her.​​

Firmaet​

Tømrerfirmaet Rasmussen & Udenby ApS

Telemarken 5, 5600 Fåborg

CVR: 33381018

Kontakt​