Vi er medlem af Dansk Byggeri

Certificeret Velfac VinduesMester

Specialiseret i tømrer- og snedkerarbejde

Ombygning og tilbygning til hus

UDNYT DE EKSISTERENDE KVADRATMETER MED EN OMBYGNING AF HUS

Har du brug for mere plads derhjemme? Med en ombygning eller tilbygning er det slet ikke nødvendigt at flytte til et nyt og større hus. I stedet giver en om- og tilbygning mulighed for, at du kan udnytte dine eksisterende kvadratmeter og dermed få mere ud af pladsen.

Tømrerfirmaet Rasmussen & Udenby ApS har gennem tiden stået for mange forskellige ombygninger og tilbygninger for private og erhverv. Vi udfører om- og tilbygning til hus i Faaborg, Odense og Assens samt på hele Fyn.

VÆLG EN ERFAREN PARTNER TIL DIN RENOVERING

Vi klarer al ombygning inden for tagarbejde, kviste, eternitbeklædninger, udestuer, køkkener og tilbygninger. Dermed har vi kompetencerne til at forvandle et gammelt hus til en ny og flot villa med plads til hele familien.

Vi stiller også gerne vores kompetencer til rådighed, hvis du har brug for en dygtig sparringspartner allerede i idefasen af ombygningen eller tilbygningen. Ofte kan det være en stor fordel at tage en erfaren samarbejdspartner med på råd i forbindelse med en renovering af hus, så du sikrer dig, at ombygningen passer til både din stil og din økonomi.

Få dit tilbud

Udfyld formularen med dine oplysninger og dine ønsker, og vi vil kontakte dig med et godt tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

DE BEDSTE LØSNINGER TIL EN OMBYGNING

Det er vigtigt for os altid at kunne tilbyde de bedste løsninger inden for om- og tilbygning til hus, og derfor sørger vi løbende for at forny vores viden inden for faget. 

Vi har mange faste kunder, og sådan ønsker vi naturligvis, at det skal blive ved med at være.

KONTAKT OS FOR ET GODT TILBUD PÅ TILBYGNING TIL HUS

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på en ombygning eller en tilbygning til hus i Faaborg, Odense, Assens og på resten af Fyn, så ring til os på telefon 62 61 91 77 for at få en pris. Du kan også henvende dig via vores kontaktformular for at få vejledning og høre om vores m2-priser.

Har du brug for hjælp til nogle af vores andre ydelser såsom udskiftning af vinduer, gulvafslibning eller andre opgaver for en tømrer eller snedker, så udarbejder vi gerne et samlet tilbud til dig.

VI ER STOLTE AF VORES ARBEJDE​

​Se et udsnit af vores arbejde her.​​

Firmaet​

Tømrerfirmaet Rasmussen & Udenby ApS

Telemarken 5, 5600 Fåborg

CVR: 33381018

Kontakt​