​Ring os op,

62 61 91 77

Døre og Vinduer i Fåborg og på resten af Fyn

Skal dine døre eller vinduer skiftes ud, træder vi gerne til. En udskiftning af dine døre og vinduer giver ikke bare bygningen et flottere helhedslook.

Det giver også en langt bedre isolering og dermed mindre varmeudslip. Det resulterer i en lavere varmeregning, et bedre indeklima og et sundere helbred.


​Mange fordele ved nye døre og vinduer

Der er med andre ord rigtig mange fordele ved at få nye døre og vinduer, og vi er gerne behjælpelige med råd og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvilken type dør eller vindue, der passer bedst til dig.


​Vi fremstiller og monterer døre og/eller vinduer i eg, fyr og mahogni i en stil, som er tilpasset husets arkitektur. Blandt andet udfører vi også kitfalsvinduer med koblet energiglas til fredede bygninger.

Vi tilbyder desuden at udskifte termoruder, glaslister, tætningslister og hængsler. Vi udskifter også delvist nedbrudt træ, hvilket sikrer vinduerne stabilitet og holdbarhed i mange år.

Hos Tømrerfirmaet Rasmussen & Udenby samarbejder vi med Danmarks førende producenter og kan levere og udskifte vinduer og døre med færdige elementer - både i træ, plast og træ/alu.

Visuel demonstration

Hvis du har brug for vejledning og opmåling i forbindelse med et tilbud, er du velkommen til at kontakte os på telefon 62 61 91 77 eller via vores kontaktformular. Vi kan tilbyde en visuel demonstration af husets udseende med flere typer døre eller vinduer forud for et tilbud. Opgaver udføres i Faaborg og på hele Fyn.

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma

Tømrerfirmaet Rasmussen & Udenby ApS​

​Adresse