​Ring os op,

62 61 91 77

Veludførte udestuer og glastage af kvalitet

Hos Tømrerfirmaet Rasmussen & Udenby har vi specialiseret os i udestuer og glastage. Derfor kan vi tilbyde professionel rådgivning, uanset om det drejer sig om udestuer eller noget helt andet. Vi udfører vores arbejde med udestuer og glastage i Faaborg og Odense, samt på resten af Fyn.

Mange fordele ved udestuer og glastage

Vi lægger vægt på kvalitet, og det er et faktum, vi aldrig går på kompromis med. Kvalitet for os er både den gode, grundige dialog undervejs i processen og detaljearbejdet helt indtil, at sidste hånd er lagt på projektet - uanset om det drejer sig om udestuer eller vores andet arbejde.

Udestuer og glastage har mange fordele. Få flere kvadratmeter og mere lys og forlæng sommeren. Få mere varme ind i husstanden og påvirk dit energiregnskab i positiv retning.

Vi fremstiller og monterer individuelt tilpassede løsninger, som indgår i husets arkitektur, så du får et resultat inden for udestuer eller glastage, der giver en flot helhed.

Bedre indeklima med glastage

Vores glastage fremstilles med elektronisk styrede fugt- og varmesensorer, som åbner og lukker vinduer i glastagskonstruktionen for at opnå et optimalt indeklima.

​Kontakt os i dag for mere information

Ønsker du at høre mere om, hvad vi udfører inden for udestuer eller glastage i Faaborg, Odense og Fyn, så ring til os allerede i dag på telefon: 62 61 91 77 og få et tilbud på en pris eller skriv til os via vores kontaktformular for at høre mere om vores priser.

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma

Tømrerfirmaet Rasmussen & Udenby ApS​

​Adresse