​Ring os op,

62 61 91 77

​Udestuer og Glastage i Fåborg, Fyn

Hos Tømrerfirmaet Rasmussen & Udenby har vi specialiseret os i udestuer og glastage. Derfor kan vi tilbyde professionel rådgivning, uanset om det drejer sig om udestuer eller noget helt andet.


​Mange fordele ved udestuer og glastage

Vi lægger vægt på kvalitet, og det er et faktum, vi aldrig går på kompromis med. Kvalitet for os er både den gode, grundige dialog undervejs i processen og detaljearbejdet helt indtil, at sidste hånd er lagt på projektet - uanset om det drejer sig om udestuer eller vores andet arbejde.

Udestuer og glastage har mange fordele. Få flere kvadratmeter og mere lys og forlæng sommeren. Få mere varme ind i husstanden og påvirk dit energiregnskab i positiv retning.

Vi fremstiller og monterer individuelt tilpassede løsninger, som indgår i husets arkitektur, så du får et resultat inden for udestuer eller glastage, der giver en flot helhed.


​Bedre indeklima med glastage

Vores glastage fremstilles med elektronisk styrede fugt- og varmesensorer, som åbner og lukker vinduer i glastagskonstruktionen for at opnå et optimalt indeklima.

​Kontakt os i dag for mere information

Ønsker du at høre mere om, hvad vi udfører inden for udestuer eller glastage i Faaborg og på hele Fyn, så ring til os allerede i dag på

telefon 62 61 91 77 eller skriv til os via vores kontaktformular.

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma

Tømrerfirmaet Rasmussen & Udenby ApS​

​Adresse