​Ring os op,

62 61 91 77

Ombygning til private og erhverv i Fåborg, Fyn

En ombygning kan være en rigtig god måde at udnytte de eksisterende kvadratmeter på og dermed få mere ud af pladsen. Tømrerfirmaet Rasmussen & Udenby ApS har gennem tiden stået for mange forskellige ombygninger for private og erhverv.


​Vælg en erfaren partner til din ombygning

Ombygning inden for tagarbejde, kviste, eternitbeklædninger, udestuer, køkkener, tilbygninger. Vi klarer det hele og stiller gerne vores kompetencer til rådighed, hvis du har brug for en dygtig sparringspartner allerede i idefasen.

Ofte kan det være en stor fordel at tage en erfaren samarbejdspartner med på råd i forbindelse med ombygningen, så du sikrer dig at ombygningen, passer til både din stil og din økonomi.

​De bedste løsninger til en ombygning

Det er vigtigt for os altid at kunne tilbyde de bedste løsninger inden for ombygning, og derfor sørger vi løbende for at forny vores viden inden for faget. Vi har mange faste kunder, og sådan ønsker vi naturligvis, det skal blive ved med at være.

​Kontakt os for et godt tilbud

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på en ombygning i Fåborg eller på Fyn, så ring til os på telefon 62 61 91 77 eller henvend dig via vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma

Tømrerfirmaet Rasmussen & Udenby ApS​

​Adresse