​Ring os op,

62 61 91 77

Tømrerfirma på Fyn

Hos Tømrerfirmaet Rasmussen & Udenby er vi en virksomhed med base i Fåborg på Sydfyn. Vi er en kvalitetsbevidst virksomhed, som sætter en ære i at lave et godt og solidt stykke arbejde og vægter din tilfreds højt.

Vores tømrerfirma har eksisteret siden 1984 og beskæftiger i dag 16 ansatte, som både består af uddannede folk samt dygtige lærlinge.

Store såvel som små arbejdsopgaver løses i vores tømrerfirma

Som dit tømrerfirma varetager både store og små arbejdsopgaver inden for tømrerfaget og står naturligvis gerne klar til at hjælpe netop dig med din opgave - uanset om du ønsker hjælp til at få løst et større eller mindre projekt.

Vores tømrerfirma løser både store og små opgaver for både virksomheder, privatpersoner, institutioner og foreninger overalt på Fyn. Kort og godt er vi de helt rigtige at tage fat på - uanset hvilken type af tømreropgave der måtte stå på døren.

Veludført arbejde indenfor de aftalte rammer

I vores tømrerfirma er kvalitet et væsentligt nøgleord. Vi går højt op i at sikre din tilfredshed og gør derfor altid vores yderste for at sikre dig det absolut bedste resultat. Vi benytter udelukkende de bedste materialer og løser samtlige opgaver inden for de aftalte rammer – til aftalt tid og pris. Vi rådgiver desuden gerne i forbindelse med både større såvel som mindre opgaver, så du er sikret det bedste resultat.

Kontakt dit tømrerfirma på Fyn

Ønsker du at høre mere om vores tømrerfirma, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 62 61 91 77 til en uforpligtende dialog.

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firma

Tømrerfirmaet Rasmussen & Udenby ApS​

​Adresse